jueves, 27 de junio de 2013

Otros complementos para la obra...


Altres complements per l’obra: troncs, calces, poció.

 

Per últim, vam realitzar i vam buscar diferents materials que serien necessaris per alguns personatges.

 

En primer lloc, vam buscar troncs grans, que simularien el seients de sa Güela i Pepiules, davant del fons de la casa pagesa. Aquest material no ens va ser difícil d’aconseguir.

 

En segon lloc, necessitàvem agulles i llana, ja que la guela a la obra simulava que feia calça. També vam poder trobar el material sense cap dificultat.

 

En tercer i últim lloc, vam crear una mena de poció, per aquesta vam necessitar una ampolla d’aigua petita i colorant. Aquest material va ser utilitzat per la bruixa, el dia de la representació.

 


 

S’ha d’esmentar que tots els decorats, els vam anar realitzant a mesura que s’anava decidint tot el que necessitaríem per poder realitzar l’obra.

 

Una vegada estava ja tot acabat, vam pensar com ho organitzaríem a l’escenari. Necessitàvem dos fons, la casa pagesa que seria el fons que tindrien l’avia i Pepiules mentre anaven transcorrin les històries, com s’ha esmentat ja anteriorment. I el fons del bosc, que seria el que es veuria mentre anaven passant totes les historietes de la nostra obra, al costat d’aquest fons vam col·locar els arbres que també havíem creat.

 

El pou el vam ubicar a la part dreta del escenari , estratègicament per tal de que ningun dels decorats es convertís en un impediment per moure’ns per l’espai. El decorat també estava organitzat de manera que tot el públic pogués tenir una visió completa de la obra.

 

 

 

 

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario